Interview Heeft boer Garry nog contact met Barbara en Evelyn? Hij geeft zelf antwoord
WVDS
Heeft boer Garry nog contact met Barbara en Evelyn? Hij geeft zelf antwoord
Foto: VTM

In het veertiende seizoen van ‘Boer Zkt. Vrouw’ ging geitenboer Garry op zoek naar de ware liefde. Hij werd verliefd op Els. En ook Barbara en Evelyn, die bij hem op de boerderij waren voelden dat die twee een speciale band hadden.

Tijdens ‘Boer Zkt. Vrouw’ moest Garry natuurlijk harde keuzes maken en vrouwen wegsturen. Opvallend was dat één vrouw zelf haar koffers nam en zonder afscheid de boerderij van Garry verliet. De emoties werden haar te veel. Evelyn werd weer wat later zelf naar huis gestuurd.

Showbizz24 was benieuwd of Garry nog contact heeft met beide dames. “Barbara en ik hebben elkaar nog berichtjes gestuurd en alles is een beetje bekoeld”, vertelt Garry. “Ik sta altijd open voor een gesprek, dat weet ze. Dat zal er ook wel eens komen, maar dat hoeft voor mij niet onmiddellijk.”

Met Evelyn is de band bewaard gebleven. “We hebben nog af en toe contact, dat is tof. Het zijn allemaal toffe vrouwen die hier geweest zijn, natuurlijk. Ik stuur af en toe nog berichtjes met Evelyn, maar niet heel veel.”

Bekijk het volledige gesprek met boer Garry in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.