Tragedie op Netflix geeft hartverscheurende beelden: Verhaal over moord op 5-jarig meisje raakt iedereen in het hart
WVDS
Tragedie op Netflix geeft hartverscheurende beelden: Verhaal over moord op 5-jarig meisje raakt iedereen in het hart
Foto: Netflix

Sinds vandaag kan je op Netflix kijken naar een heftige documentaire op Netflix. Het belicht de zaak van een 5-jarig meisje dat vermoord werd.

‘A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case’ is een hartverscheurende documentaire over de moord op een 5-jarig meisje. Haar moeder eist gerechtigheid en komt in een mediastorm terecht.

In 2008 stopte de zaak Isabella Nardoni al het leven in Brazilië even. Het 5-jarige meisje werd door het raam van het appartement van haar vader en stiefmoeder in São Paulo gegooid. 

Tussen de misdaad en de veroordeling liggen weinig bekende details. Terwijl de bevolking, de media en zelfs de autoriteiten een snelle en voorbeeldige oplossing eisten, werkte het forensisch team aan het vinden van materiaal dat vertelde wat er gebeurd was. 

Hoe is dit gebeurd? Welk bewijs bevestigde de schuld van het echtpaar Nardoni? Wat maakte dat de politie elke andere hypothese uitsloot? Leer het verhaal voor het eerst kennen door de ogen van Isabella's moeder, Ana Carolina Oliveira, en haar grootouders. 

En dat naast de uiteenlopende versies tussen advocaten van de verdediging, journalisten en experts over de misdaad die het land in beroering bracht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.