Hartverscheurend! Comedian Thomas Smith en partner Joke verliezen pasgeboren dochtertje
COS
Hartverscheurend! Comedian Thomas Smith en partner Joke verliezen pasgeboren dochtertje
Foto: VTM

Thomas Smith en zijn partner Joke Sluydts maakten begin juli prachtig nieuws bekend. Ze kondigden Jokes zwangerschap aan op sociale media.

"We broeden op een ei", klonk het begin juli bij de zwangerschapsaankondiging van Joke. Het zou het eerste kindje van Joke en Thomas Smith worden. Thomas heeft zelf al twee dochters uit een vorige relatie.

Een maand later deelt het koppel hartverscheurend nieuws op sociale media. Joke en Thomas zijn hun pasgeboren dochtertje verloren. Dat laten ze weten met een aangrijpend beeld op Instagram.

"Op 4 augustus is ons dochtertje Polly geboren en overleden", schrijft het koppel bij een zwart-witfoto van het kleine handje van Polly. "Ze was ongelooflijk mooi en zit voor altijd in onze verscheurde harten."

"Polly betekent 'groot verdriet' en dat is wat ze bij ons achterliet. Maar we zijn ook vervuld met liefde voor haar en voor elkaar. Dag lieve Polly, we houden immens veel van je."

"Veel sterkte. Dikke knuffel", reageert Steven Goegebeur. "Knuffels", schrijft ook Sven De Ridder. "Heel veel sterkte gewenst", zegt Dorien Reynaert. Leen Dendievel laat een wit hartje achter. Heel veel sterkte, Joke en Thomas.

Meer nieuws

Meer nieuws

.