Grote stap voor Nina Derwael en nieuwe vriend Thibau Dierickx
COS
Grote stap voor Nina Derwael en nieuwe vriend Thibau Dierickx
Foto: Instagram @ninaderwael

In oktober maakte Nina Derwael bekend dat haar relatie met Siemen Voet na drie jaar voorbij was. Ze zagen hun leven niet meer dezelfde richting uitgaan.

Enkele maanden na de breuk met Siemen stelde Nina Derwael ons in januari voor aan haar nieuwe vriend Thibau Dierickx. Thibau is geboren in 1999 en studeert kinesitherapie aan de UGent. Hij voetbalt bij FC Lebbeke.

Op sociale media toont Nina deze week dat ze met Thibau aan gezinsuitbreiding heeft gedaan. Ze hebben een schattige puppy in huis gehaald. "Warning: puppy spam incoming", schrijft de Olympisch kampioene op Instagram.

We zien onder meer Thibau poseren met het schattige hondje. Anthony, de broer van Thibau, is wel meteen iets opgevallen. "Hoezo mag die in de zetel?", vraagt hij zich af.

"Ben dus al niet de enige die zegt: na 1 dag regels overboord", reageert Nina's mama Marijke. "Hun appartement, hun regels zeker?", merkt Anthony op. "Helemaal correct. Niet mee moeien", besluit Marijke. Nina en Thibau hebben dus besloten om te gaan samenwonen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.