Goedele Liekens neemt standpunt in over Marco Borsato: "Dan moeten wij daar niet over oordelen"
COS
Goedele Liekens neemt standpunt in over Marco Borsato: "Dan moeten wij daar niet over oordelen"
Foto: VRT NWS

Goedele Liekens sprak donderdag in 'De Afspraak' over het 'The Voice of Holland'-schandaal. Ze is ervan overtuigd dat veel daders zich niet bewust zijn van de machtsverhoudingen.

Wie in de veelbesproken 'BOOS'-aflevering over het grensoverschrijdend gedrag in 'The Voice of Holland' ook voorbijkomt, is Marco Borsato. Over hem wou Goedele Liekens graag wat kwijt in 'De Afspraak'.

"Ik heb mij de voorbije weken een beetje geërgerd, toen de affaire Marco Borsato uitbarstte", bekent ze. "Ik ken Marco als een heel warme chaleureuse man en ik had zoiets van: jongens, er is nog niets bewezen, rustig aan."

"En ook nu: er is voorlopig nog altijd niets bewezen. Het gaat om getuigenissen aan de pers. Ik vind, als het waar is dat hij dat deed bij 13-, 14-jarigen, dan zijn dat duidelijk strafbare feiten. Dan moet het Openbaar Ministerie ermee aan de slag en moeten wij daar niet over oordelen."

Goedele wil wel meteen nog iets benadrukken. "Stel dat het waar is, want we moeten hier toch voorwaardelijk spreken, wat belangrijk is, is om te zien dat toffe leuke peren ook te ver kunnen gaan", aldus Goedele Liekens.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.