Goedele Liekens neemt drastisch besluit over nieuwe liefde: "Ik voel me onder druk gezet"
COS
Goedele Liekens neemt drastisch besluit over nieuwe liefde: "Ik voel me onder druk gezet"
Foto: GoPlay

Goedele Liekens heeft een wekelijkse column in het magazine Nina. Afgelopen weekend had Goedele het over 'stashing'. Dat betekent dat je je partner verstopt voor de buitenwereld.

Goedele Liekens geeft in haar column toe dat ze zich door de pers een 'stasher' voelt. Sinds ze op de Zillion-afterparty aan de zijde van een mysterieuze man werd gefotografeerd, wordt ze belaagd met vragen als 'Wie is hij?', 'Vanwaar kennen jullie elkaar?' en 'Wat heb je te verstoppen?'

"Journalisten moeten vragen stellen, fair enough. Maar ze willen spitten tot ze iets vinden. Er stond zelfs een fotograaf voor mijn huis. Ik voel me onder druk gezet", zegt Goedele. Hoewel ze wel blij is dat ze nog 'hot' is in medialand, vindt ze niet dat ze daarom haar privacy moet opgeven.

Goedele vindt dat ze het recht heeft om zelf te beslissen wanneer de tijd rijp is om haar partner 'in beeld' te brengen. Ook de man in kwestie moet bereid zijn zich bloot te geven. "'Maar je staat ermee op de foto.' Ah, het is dus of verstoppertje spelen of meteen alles delen?", zegt ze in Nina.

"Als dat de voorwaarden zijn, raak ik geheid nooit meer aan een lief. Elke man loopt gillend weg. En wie dat niet doet, vind ik om die reden niet geschikt. Effe rustig aan! Misschien is hij er niet klaar voor - want ja, hij heeft ook iets te zeggen", besluit Goedele Liekens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.