Goedele Liekens krijgt verontrustend nieuws bij de dokter na strijd tegen huidkanker
COS
Goedele Liekens krijgt verontrustend nieuws bij de dokter na strijd tegen huidkanker
Foto: GoPlay

Goedele Liekens deelde in november 2020 het droevige nieuws dat huidkanker bij haar was vastgesteld. De kanker bleek uitgezaaid naar een schildwachtklier in haar oksel.

Goedele Liekens had al jarenlang een huidvlekje in haar decolleté. Toen dat groter en grilliger van vorm werd, besloot ze het door de dermatoloog te laten weghalen. Na onderzoek bleek het een melanoom te zijn.

Na een operatie en intensieve behandeling werd Goedele voor de zomer van 2021 genezen verklaard. Lotgenoten weten natuurlijk dat het daar niet stopt. Goedele moet geregeld op onderzoek.

Goedele vertelde deze week in 'De Tafel van Vier' dat het goed met haar gaat, maar dat ze op haar hoede blijft. "Ik ben onlangs onder de scanner geweest en dan zien ze toch weer iets", onthult Goedele. "Dus je bent nooit helemaal gerust." 

Dat vindt Goedele moeilijk. "Ik sta mezelf niet gemakkelijk toe om daar te veel over na te denken. Langs de andere kant: je hoort mensen die na vijf jaar zelfs ineens hervallen. Dus er zit toch altijd iets van: hé, hallo."

Meer nieuws

Meer nieuws

.