Goed nieuws voor wie nog naar Schlagerfestival wil deze zomer
PMN

Stilaan maar zeker komt de entertainmentsector weer op gang. Deze zomer zijn er heel wat optredens in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Het gaat hard in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het enige echte Schlagerfestival (hét jaarlijkse muziekfeest in de Ethias Arena in Hasselt) kondigde er enige tijd geleden een zomereditie aan op zaterdag 17 juli. Het aanbod van die unieke Schlagerfestivalsfeer in een context van zee, zomer en zon blijkt aan te slaan. Het bordje ‘uitverkocht’ werd immers recent uitgehangen. Maar de vraag naar tickets blijft groot, evenals de wens van de deelnemende artiesten om zich eindelijk nog eens helemaal op een podium te kunnen geven. Nu de overheid het licht op groen zette, ligt de weg naar een veilige concertbeleving immers helemaal open.
 
Daarom beslisten de organisatoren om een extra concert toe te voegen. Ook op vrijdag 16 juli zal Kürt Rogiers in zijn eigen stijl deze wervelende show presenteren, met live optredens van Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo's, Yves Segers, Steve Tielens, Gene Thomas, Matthias Lens, Lindsay en Swoop. 

De onnavolgbare sfeer van het festival zal, ondanks een aantal corona beperkingen (er worden enkel zitplaatsen aangeboden en elke bestelling wordt gescheiden door een lege stoel), het publiek zoals steeds overweldigen. Licht, geluid, video, een uitstekende live band én het aanstekelijk enthousiasme van het publiek verheffen elk schlagerconcert tot een unieke beleving.
De muziekfan, die het al bijna anderhalf jaar zonder concerten moet doen, is duidelijk klaar om zich onder te dompelen in de top van het Nederlandstalige levenslied. 

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via www.schlagerfesitval.be of via www.teleticketservice.com. en kosten 35, 40 of 45 euro. Alle informatie omtrent de Proximus Pop-Up Arena is terug te vinden op www.proximuspopuparena.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.