Gert Verhulst windt er geen doekjes om: “Zwaar teleurgesteld”

door: PMN
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Studio 100 viert zijn 25ste verjaardag. Al zal het wel een verjaardag in mineur zijn want hun pretparken mogen nog steeds de deuren niet openen.

Normaal zouden de pretparken op 1 april weer de deuren mogen openen, maar die beslissing werd uiteindelijk ongedaan gemaakt door het Overlegcomité. “Ik ben zwaar teleurgesteld”, zegt Gert in Story.

Normaal zou ook het hotel in Plopsaland zijn deuren openen. “Zonder mensen is het geen echt hotel en we hebben geen 25 miljoen euro geïnvesteerd om het leeg te laten staan. Het is ook vervelend voor de mensen die ernaar uitkeken om hier te overnachten”, gaat Gert verder.

Nochtans mogen hotels wel openen. “Maar wie komt hier logeren als het pretpark gesloten is? Hopelijk kan er meer in de loop van de paasvakantie.”

“Mensen kunnen hier veilig logeren. Het aantal bezoekers beperken, een mondmasker verplichten, attracties voortdurend ontsmetten.”

“We voelen ons geviseerd omdat de dierentuin wel open mogen zijn. Terwijl dat toch niet zo’n groot verschil is met een pretpark.”