Gert Verhulst trekt aan de alarmbel: “Die mensen vervallen ook in een soort van eenzaamheid”
PMN
Gert Verhulst trekt aan de alarmbel: “Die mensen vervallen ook in een soort van eenzaamheid”
Foto: Eén

Gert Verhulst denkt aan de mensen die het momenteel moeilijk hebben. Hij merkt dat ook binnen zijn eigen bedrijf Studio 100.
 

“Er moet me iets van het hart”, laat een geëmotioneerde Pommeline weten via Instagram. De blondine kreeg namelijk te kampen met een pak negatieve reacties na het nieuwe over haar nieuwe tattoo. “Wat ik deel op sociale media komt nu eenmaal in de kranten, daar beslis ik niet over”, legt ze uit aan de haters.

De reacties die Pommeline kreeg gingen ook wel echt ver. Zelfs baby Pia werd erbij gehaald. “En dat heeft er niets mee te maken”, aldus de blondine. Men zou haar erop afrekenen dat ze betaalt voor een hele grote tattoo, terwijl baby Pia centen nodig had voor een medicijn. Maar ook Pommeline stuurde meerdere sms’jes en ze vraagt dan ook iedereen om dat er buiten te laten.

“Sorry, maar ik kan er niet meer tegen”, gaat ze verder. Respect is volgens Pommeline ver te zoeken tegenwoordig en mensen zou zich voor niks meer schamen. “En dat voor ‘volwassenen’, triestig”, aldus de ex van Fabrizio.

Meer nieuws

Meer nieuws

.