Gert Verhulst reageert teleurgesteld na Overlegcomité: "Opnieuw een mokerslag"
COS
Gert Verhulst reageert teleurgesteld na Overlegcomité: "Opnieuw een mokerslag"
Foto: Play4

Het Overlegcomité heeft vrijdag beslist dat grote evenementen niet meer mogen doorgaan. De 'Rewind Party' en 'De Grote Sinterklaasshow' in het Sportpaleis kunnen niet doorgaan.

"We verwachtten in totaal 100.000 bezoekers voor onze Rewind-shows en Grote Sinterklaasshows in het Sportpaleis dit weekend, maar de shows gaan niet door", klinkt het in een gemeenschappelijk statement van Gert Verhulst, Hans Bourlon en Anja Van Meensel.

"Maandenlang hebben we er naar uitgekeken. Alles is gerepeteerd, het podium is opgebouwd, het licht hangt, de kostuums zijn klaar. Opnieuw een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken", klinkt het verder.

Voor de Sinterklaasshow werkt Studio 100 samen met Proximus aan een alternatieve tv-uitzending. Maar ook voor de jongeren die een nostalgisch feestje zouden bouwen, is het balen. "Aan hen beloven we: het feestje zal er komen, alleen zal het niet dit weekend zijn."

Het slechte nieuws bracht Studio 100 op een ludieke wijze. Voor de 'Rewind Party' brengt de burgemeester uit 'Samson & Gert' op zijn typische manier het nieuws, Marie Verhulst doet dat voor alle kindje die uitkeken naar de Sint-show.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CXBhr_PNZrM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CXBiwLCDfUF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.