Gert Verhulst op het matje geroepen bij Studio 100 door 'Red Star Line'-musical
COS
Gert Verhulst op het matje geroepen bij Studio 100 door 'Red Star Line'-musical
Foto: Photonews

Studio 100 brengt in het voorjaar van 2023 een nieuwe spektakelmusical naar het Pop Up Theater in Puurs. 'Red Star Line' moet even spectaculair worden dan 'Daens' en '40-45'.

In 'Red Star Line' volgen we Jan, afwisselend door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans gespeeld, en zijn verloofde Marie, afwisselend door Ianthe Tavernier en Lotte Stevens gespeeld. De musical is een immense investering voor Studio 100.

Voorgangers 'Daens' en '40-45' waren een enorm succes. "Dan weet dat je het publiek nu weer iets grootser en spectaculairder verwacht", zegt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. "Daar hebben we hard aan gewerkt."

De boot die de reis tussen België en Amerika toont is 40 meter breed, aangestuurd via gps. Daarnaast zijn er led-walls en komen er nog meer rijdende tribunes. "Voor veel andere theaters is dit praktisch al onhaalbaar. Dus ik ben wel fier."

Over het exacte prijskaartje houdt Gert de lippen stijf op elkaar. "Ik hou me enkel het creatieve bezig, al ben ik wel al een paar keer in het bureau bij de mensen die de centjes beheren geroepen", aldus Gert Verhulst in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.