Gert Verhulst kan niet anders: "Gaan moeilijke beslissingen moeten nemen"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Gert Verhulst is nog altijd één van de grote bazen bij Studio 100. Al voelt ook zijn bedrijf de economische crisis.

De nieuwe coronamaatregelen hakken er opnieuw stevig in. “Voor Studio 100 is dit ook een economische ramp. Maar als ik op tv op de krant klaag, komt daar meteen veel kritiek op want ik heb toch geld genoeg”, bedenkt Gert zich in ‘Vandaag’.

“Maar bon, we hebben een bedrijf dat goed gerund moet worden. Je moet geen Einstein zijn om te weten dat dit voor Studio 100 een heel moeilijke periode is. Nagenoeg alle activiteiten die wij doen, hebben te maken met publiek en mensen die dicht bij elkaar zitten.”

“De parken stonden voor hun belangrijkste periode van het jaar. Met Halloween is er altijd meer volk in het park. Je hebt dan meer bezoekers dan in de drukste periode van de zomer.”

"Het zijn harde, harde tijden"

“Het Plopsahotel ging ook open in de herfstvakantie. Dat was volboekt, maar is nu allemaal geannuleerd. Het zijn, harde, harde tijden.”

“Kunnen wij nog een zomer aan zonder parken aan? Kunnen we dat niet? Met die vragen zijn we momenteel heel erg bezig. En welke maatregelen moeten we nemen om een langere periode te kunnen overleven?”

“Er zullen moeilijke beslissingen genomen moeten worden. Maar zo zal het overal zijn, denk ik. Toch in de sectoren die te maken hebben met publiek.”