Gert Verhulst heeft slecht nieuws voor Bart Cannaerts
COS
Gert Verhulst heeft slecht nieuws voor Bart Cannaerts
Foto: GoPlay

Bart Cannaerts kon het record van Ella Leyers vorige week niet evenaren in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De komiek en presentator keert in de finaleweken als laatste kandidaat terug.

Bart Cannaerts leerden we tijdens zijn zeventien deelnames aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld' een stuk beter kennen. Er is minstens één ding wat we nog niet weten over Bart. Daarover vertelt hij in 'Vrienden worden met' van Supercontent.

"Er is iets wat heel weinig mensen - om niet te zeggen: alleen mijn lief - weten. Ik heb afgelopen zomer auditie gedaan voor een musical", vertelt Bart. Het gaat over 'Les Misérables'. Die musical brengt Studio 100 in het najaar van 2023.

"Maar ik heb het niet gehaald", laat Bart weten. "Het was vocaal niet sterk genoeg. Het was beter verwoord, maar daar kwam het op neer", legt hij uit. "Ik was gevraagd om auditie te doen en ik vond het een te grappige vraag om het niet te doen."

De auditie ging echt zoals je die in de film ziet: in een veel te grote ruimte. "Dan begin je te zingen. Dat is echt een lang lied van 5 minuten. Je geeft alles en dan stopt dat. Je hoopt dat er geklapt wordt en ik kreeg gewoon stilte. 'Jij had nog een nummer voorbereid?'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.