Interview Geitenboer Garry ziet dit gebeuren tussen William en Amber
WVDS
Geitenboer Garry ziet dit gebeuren tussen William en Amber
Foto: VTM

Het veertiende seizoen van ‘Boer Zkt. Vrouw’ werd een voltreffer. Maar liefst drie koppels bleven overeind. Emi en Kim, Elien en Lorenz en Els en Cyriel deelden tijdens de reünie-aflevering het blijde nieuws mee dat ze maanden na de opnames nog steeds gelukkig samen waren. 

William voelde niet meer dan vriendschap voor Amber, tot haar grote spijt. Amber nam even afstand van hem om de teleurstelling te verwerken. Intussen zijn ze wel weer beste vrienden. Boer Garry was hetzelfde lot beschoren met Els: ze gaven het een kans, maar gingen later weer uit elkaar.

Showbizz24 kon boer Garry spreken en vroeg hem naar zijn eerlijke mening over William en Amber. “Mijn gevoel is altijd geweest dat het op langere termijn wel iets zou kunnen worden”, zegt Garry. 

“Niet op korte termijn. Amber is een toffe madam en William is een topkerel, maar ik denk dat William nog niet klaar is voor een vaste relatie.”

“Ze passen perfect bij elkaar. Als je ziet hoe ze met elkaar omgaan, ik vind dat top. Maar ik denk dat William momenteel nog een beetje voorzichtig is.”

Bekijk het volledige gesprek met boer Garry in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.