Geen inspiratie om te koken? Deze virale salade moet je proberen!
LHX
Geen inspiratie om te koken? Deze virale salade moet je proberen!
Foto: Pexels

Tijdens een warme zomer is het niet bepaald aanlokkelijk om uren aan het kookvuur te staan. Deze razend populaire salade is het perfecte alternatief.

Een salade is de ideale zomermaaltijd. Het kost amper tijd om er een in elkaar te flansen, en bovendien verbruik je geen energie (én geld) doordat je geen oven of kookvuur nodig hebt. 

Elke dag sla en tomaten is evenwel niet bepaald aanlokkelijk. Gelukkig zijn er ook alternatieven, zoals de 'green goddess'-salade. Die is ontzettend populair op sociale media.

Essentieel in de 'green goddess'-salade is de 'green goddess'-dressing. Die maak je door een sjalotje, look, basilicum, spinazie, citroensap, olijfolie, azijn, noten, zout en edelgistvlokken (een veganistisch alternatief voor kaas) in de blender te mixen tot een gladde saus.

Voor de rest van de salade kan je je verbeelding gebruiken, maar het populairste recept combineert witte kool, komkommer, bieslook en pijpajuintjes. Deze salade is dus zo groen als het maar kan! Begin je al te watertanden?

@kroger Viral green goddess salad. 😱🥗 #kroger #greengoddess #greengoddesssalad #saladrecipes #easyrecipes #viral @shanilcooks ♬ original sound - Kroger

Meer nieuws

Meer nieuws

.