Interview Garry uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft geen goed nieuws: "Enkele heftige discussies gehad"
WVDS
Garry uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft geen goed nieuws: "Enkele heftige discussies gehad"
Foto: VTM

Geitenboer Garry, die deelnam aan Boer Zkt. Vrouw’ heeft geen goed nieuws te melden. Hij heeft dit weekend een punt gezet achter zijn relatie met zijn nieuwe vriendin Ellen.

Garry en Ellen leerden elkaar onlangs online kennen en gingen voluit voor hun relatie. Garry maakte met plezier tijd vrij om samen dingen te doen met Ellen en om haar beter te leren kennen. 

Maar op bepaalde punten botsten hun meningen waardoor discussies ontstonden. “Dit weekend hadden we enkele heftige discussies over bepaalde afspraken die we hadden gemaakt. Ik besliste om onze relatie te beëindigen”, verduidelijkt Garry de situatie tussen Ellen en hem aan Showbizz24.

“Ik voelde aan dat het tussen ons de laatste dagen iets stroever verliep in onze gesprekken. Ellen is een sterke persoonlijkheid maar in een relatie is het belangrijk dat je alle twee met respect voor elkaar een eigen mening kan hebben en rekening houdt met elkaar. En voor Ellen was alles eerder zwart-wit met weinig ruimte voor een andere mening.”

“Door ‘Boer Zkt. Vrouw’ heb ik opnieuw meer zelfvertrouwen gekregen. Ook uit mijn vorige relaties heb ik de les getrokken om meer voor mezelf op te komen en me niet volledig weg te cijferen voor mijn partner. En dat wil ik in een nieuwe relatie ten alle koste vermijden.”

Garry geeft aan dat zijn relatie met Ellen nog pril was en hij het zelf ook liever anders had gezien. “We waren elkaar nog aan het leren kennen, maar ik voel dat ik de juiste beslissing heb genomen voor mezelf. En ik blijf geloven dat de juiste liefde nog wel eens op mijn pad zal komen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.