BREAKING NEWS 'Friends'-acteur Matthew Perry is overleden
PMN
'Friends'-acteur Matthew Perry is overleden
Foto: Photo News

We starten deze zondagochtend met droevig nieuws. Matthew Perry is overleden. We kennen hem nog als Chandler uit de populaire serie 'Friends'.

Matthew Perry is overleden. De acteur uit 'Friends' werd 54 jaar oud.

De politie in Los Angeles onderzoekt de dood van Perry, zo vertelde een bron bij de politie aan CNN. Er wordt op dit moment geen misdrijf vermoed, aldus de bron, maar het incident wordt wel onderzocht door de afdeling 'Roofmoord' van de Los Angeles Police Department.

Volgens bronnen bij de politie is Perry overleden bij een verdrinkingsongeval in zijn huis in Los Angeles op zaterdag, zo meldt de Los Angeles Times. TMZ laat weten dat de acteur allicht een hartstilstand gekregen heeft in zijn jacuzzi en daarna verdronken zou zijn.

"We zijn kapot van het verlies van onze dierbare vriend Matthew Perry. Matthew was een ongelooflijk getalenteerde acteur en een onuitwisbaar onderdeel van de Warner Bros. Television Group-familie", zei Warner Bros. Television Group in een verklaring aan CNN.

"De impact van zijn komische genie werd over de hele wereld gevoeld en zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van velen. Dit is een hartverscheurende dag en we sturen onze liefde naar zijn familie, zijn geliefden en al zijn toegewijde fans."

Meer nieuws

Meer nieuws

.