Interview Francisco Schuster over volgend seizoen #Likeme: “Echt jammer als dat zo zou zijn”
WVDS
Francisco Schuster over volgend seizoen #Likeme: “Echt jammer als dat zo zou zijn”
Foto: MRO

Francisco Schuster heeft op het podium van 'Zomerhit' samen met Pauline Slangen, de winnares van 'Regi Academy', een eigen versie gebracht van het nummer ‘Hoe het danst’. Maar hij is het best gekend van zijn rol in de reeks #LikeMe.   

Francisco speelt de rol van de vlotte en vrolijke Yemi. Er wordt geopperd dat er nog een laatste seizoen komt, maar daar is Francisco nog niet helemaal zeker van.

“Ik mag er eigenlijk nog niets zeggen over het volgende seizoen, maar ik denk dat het sowieso het vorige seizoen helemaal zal overtreffen”, vertelt de acteur aan Showbizz24. “Of het ook het laatste seizoen zal zijn, is nog niet gezegd geweest, dus we zien wel.”

Mocht het toch het laatste seizoen zijn, dan zou dat Francisco toch wel triest stemmen. “Ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden. Op een gegeven moment werk je zoveel met elkaar samen dat je elkaar meer ziet dan je eigen familie. Ik zou het echt jammer vinden.”

Onder meer Camille, Maksim en Pommelien die ook een rol spelen in de immens populaire serie zijn een muziekcarrière aan het uitbouwen. Francisco laat het nog een beetje in het midden of hij nog verder door zal groeien in de muzieksector.

Verder vertelt Francisco ook nog over zijn ambities als danser, hij trok er zelfs voor naar LA. Beluister het in onderstaande video.

Een blik achter de schermen in showbizzland? Volg onze reporter Wendy via Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.