Feesteditie van Het Schlagerfestival: Een voltreffer voor 60.000 bezoekers die voor kippenvel zorgt
WVDS

Fans van Het Schlagerfestival hebben er ruim 1,5 jaar langer op moeten wachten, maar dit en komend weekend kunnen 60.000 feestgangers weer hun hartje ophalen in de Trixxo Arena Hasselt, waar de 15de feesteditie plaatsvindt.

Zwierende servetten

Het feestelijke karakter wordt nog eens extra onderstreept wanneer Wim Soutaer en Charles Van Domburg ‘Les lacs du Connemara’ inzetten. “Kippenvel. Dit is echt één van de mooiste dingen die we al hebben meegemaakt en gezien vanop het podium”, zegt het duo in koor.

Presentatie-duo

Luc Appermont, die als gastheer-presentator zijn debuut maakte pakte moeiteloos het publiek in, samen met zijn voorganger Kürt Rogiers. Op sommige momenten zorgde de duo-presentatie voor vuurwerk en hilariteit. Vooral het meezing gedeelte met het publiek was een voltreffer. 

Vlaanderen én Nederland

De Sclagerfestival-bezoekers komen niet alleen uit de Limburgse regio, maar uit gans Vlaanderen. “Eindelijk kunnen we ons weer eens complexloos amuseren en luidkeels meezingen met Willy Sommers, Christoff en De Romeo’s”, klinkt het enthousiast bij een feestelijk geklede groep vrienden uit De Kempen. 

En ook vanuit Nederland stromen bezoekers toe nu Jan Smit op de affiche staat. “De gezellige sfeer en de typische polonaises door de zaal. Dat herinner ik mij nog van de vorige keer. Voor ons is het leuk om Jan op zo’n manier aan het werk te zien en te ervaren hoe populair hij ook is in Vlaanderen”, klinkt het bij moeder en dochter. 

Tickets bestellen

Wie nog wil komen meezingen met onder meer De Romeo’s, Willy Sommers, Christoff, Jan Smit, Laura Lynn en de debuterende Raymond van het Groenewoud, kan dat nog op vrijdag 29 oktober, want voor die voorstelling zijn er nog tickets. Meer info vind je op https://hetschlagerfestival.be/

Meer nieuws

Meer nieuws

.