Evi Hanssen stapt binnen afzienbare tijd in huwelijksbootje: "Wil dat ze het kan meemaken"
COS
Evi Hanssen stapt binnen afzienbare tijd in huwelijksbootje: "Wil dat ze het kan meemaken"
Foto: GoPlay

Evi Hanssen stapt heel binnenkort in het huwelijksbootje met verloofde Kurt. Het huwelijk werd door de coronapandemie al een paar keer uitgesteld.

Voor Evi Hanssen zal haar huwelijk om veel redenen erg speciaal zijn. Het zou een van de laatste mijlpalen kunnen zijn die Evi meemaakt met haar mama. Zij strijdt opnieuw tegen borstkanker. Die is nu uitgezaaid, wat betekent dat behandelingen niet meer helpen.

"Ze neemt ook geen medicatie meer, omdat ze ziek werd van de chemopillen die ze nog kreeg. En aangezien ze 75 is, zei ze: 'Ik leef liever nog iets korter maar goed dan dat mijn leven maar wordt gerekt terwijl ik geen leven meer heb'", vertelde Evi woensdag in 'De Cooke & Verhulst Show'.

De ziekte van haar mama doet Evi meer dingen op korte termijn plannen. Ook haar huwelijk. "Ik ben al twee jaar verloofd en met corona kwam het er niet van. Nu denk je: mama is ziek, dus dat moet wat sneller, maar dan zijn we verhuisd en kwam het er weer niet van", legt Evi uit.

Evi vertelde dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. "Omdat je wil dat ze dat meemaakt op een leuke, fijne manier", vertelt ze. Deze zomer? "Veel sneller, echt in afzienbare tijd", bevestigt Evi. Morgen is dan weer wat te snel. Dit weekend? "Het scheelt niet veel."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.