Evi Hanssen laat allerlaatste wens van moeder Arlette in vervulling gaan
COS
Evi Hanssen laat allerlaatste wens van moeder Arlette in vervulling gaan
Foto: Instagram @evihanssen

Evi Hanssen moest op 14 maart afscheid nemen van haar moeder Arlette Jacobs na een strijd tegen kanker. Afgelopen zaterdag vond de uitvaartdienst plaats; het werd een heus afscheidsfeest.

In Schilde namen Evi Hanssen, vrienden en familie afscheid van Arlette Jacobs. Arlette had haar uitvaart tot in de puntjes geregeld. Dat hoorden we in de podcast van Evi en Arlette: 'De afscheidstournee van mijn moeder'.

'Graag kleurrijke bloemen en kom gerust in fleurige kledij' stond volgens Het Nieuwsblad in de doodsbrief. Evi verscheen dan ook in een roze pak. Arlettes foto was omringd door de meest kleurrijke bloemen.

"Maak er geen triestige bedoening van", klonk het enkele maanden geleden bij Arlette in de podcast. Dat werd het ook niet. Ze kreeg na haar afscheidstournee een afscheidsfeest met een receptie in plaats van een koffietafel.

"Mooiste afscheidsfeest ooit. Goed gedaan, moedertje", schrijft Evi op Instagram. "En dank je wel om dat allemaal te organiseren. Dat geeft ons als familie tijdens deze emotionele eerste weken, ruimte om te rouwen, te vertragen en lief te hebben."

https://www.instagram.com/p/CqPpzDnNrhB/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.