Evi Hanssen krijgt hartbrekende boodschap van zoon Scout te horen
COS
Evi Hanssen krijgt hartbrekende boodschap van zoon Scout te horen
Foto: Photonews

Evi Hanssen kreeg anderhalf jaar geleden verschrikkelijk nieuws te horen. Haar mama Arlette is ongeneeslijk ziek; haar borstkanker is uitgezaaid naar de lever en botten.

De mama van Evi Hanssen kreeg tien jaar geleden al eens hetzelfde verdict, maar genas toen. Nu ziet het er een stuk minder rooskleurig uit. Arlette heeft niet veel tijd meer, maar houdt zich sterk voor zichzelf en haar familie.

Het was Arlette die Mac en Scout, de twee zonen van Evi, heeft ingelicht over het slechte nieuws. "Ze legde uit dat de 'beestjes' terug zijn en deze keer zijn ze met zoveel dat ze er niet meer van zal genezen", vertelt Evi in Nina.

Arlette benadrukte wel tegenover haar kleinzonen dat ze nog veel leuke dingen zouden doen samen. "'Jullie gaan me nog zo vaak zien dat jullie je uiteindelijk zullen afvragen: is oma er nu alweer?' Iedereen moest heel hard lachen."

Scout reageerde bijzonder mooi op het nieuws. "Mijn oudste zoon zei: 'Ik vind het echt heel erg dat oma gaat sterven aan kanker, maar als zij niet verdrietig is, dan ga ik daar ook niet elke dag verdrietig om zijn.' En zo is het", aldus Evi Hanssen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.