Erik Van Looy hakt de knoop door en stopt ermee: "Dat zie ik niet zitten"
COS
Erik Van Looy hakt de knoop door en stopt ermee: "Dat zie ik niet zitten"
Foto: GoPlay

Erik Van Looy konden we het afgelopen jaar niet alleen op televisie maar ook in theaterzalen zien. Hij maakte zijn eerste zaalshow 'Verslaafd' en toerde ermee doorheen Vlaanderen.

Erik Van Looy zit deze week al aan zijn 80ste 'Verslaafd'-show en er staan er nog 20 op de agenda. Het zouden er in totaal 100 moeten zijn, omdat Erik verslaafd is aan ronde getallen. 

"En dan is het genoeg geweest", zegt hij aan HLN Showbits. Of hij niet een vervolg denkt? "Nee, er zijn zeker nog veel extra verhalen, die ik soms zelf vertel in de show, als er tijd voor is. Maar dit zijn wel de beste verhalen."

"Je zou kunnen zeggen: je kan een 'Verslaafd 2' maken, maar dat gaan dan de tweede beste verhalen zijn en dat zie ik niet zitten. Ik bedoel: het is de best mogelijke show die ik kon maken en de tweede gaat altijd minder zijn."

Al sluit Erik het ook niet helemaal uit. "De komende tien jaar kan er nog van alles gebeuren in mijn leven en is het misschien wel interessant om dan nog een stukje te doen", bedenkt hij zich.

Meer nieuws

Meer nieuws

.