‘Er is nu ook een vierde BV die naaktfoto’s verstuurde: Zag te veel af om erover te praten’
PMN

Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt zijn niet de enige BV’s die naaktfoto’s van zichzelf doorstuurden naar ‘Eveline’. Het Laatste Nieuws maakt nu ook melding van een vierde BV.

“Vanavond en vannacht krijgen we opklaringen. Er kan een drupje regen vallen. De temperatuur bedraagt zo’n 14 graden”, legt weervrouw Sabine Hagedoren uit bij Radio 2.

“Morgen krijgen we bewolking, het gevolg van een storing. Het wordt dan 23 graden. Een echte storing met regen komt er woensdag. Die storing schuift heel traag van de kust naar de Ardennen. Die storing is pas tegen het einde van de namiddag in het oosten. Het kan dan nog 24 graden worden.”

“Maar die storing zorgt wel voor afkoeling. Donderdag is het redelijk fris. Er is veel bewolking met buien. Het wordt niet warmer dan 17 graden. We gaan een warme trui kunnen gebruiken. Ook vrijdag zijn er wolken en is er regen. Dan gaan we tot 18 graden.”

“Dat weerbeeld blijft we ook aanhouden in het weekend. Het is wisselvallig en 18 graden. De herfst komt zich moeien met ons weer. Het kan nog wel keren in de tweede helft van september en dan kan er nog een nazomertje zijn. Al zal dat niet voor deze week zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.