Er moet Nina Derwael plots wat van het hart na breuk met Siemen Voet
COS
Er moet Nina Derwael plots wat van het hart na breuk met Siemen Voet
Foto: Instagram @ninaderwael

Nina Derwael maakte in oktober bekend dat ze niet langer samen was met profvoetballer Siemen Voet. Nina en Siemen hadden na meer dan drie jaar een punt achter hun relatie gezet.

Nina Derwael en Siemen Voet kregen het moeilijk toen Siemen voor het voetbal naar Bratislava vertrok. Nina en Siemen zagen hun leven niet meer dezelfde richting uitgaan en besloten de stekker uit de relatie te trekken.

In 'Het Huis' had Nina het nog even over haar ex. "Ik denk dat ik door met Siemen samen te zijn een beetje mijn leven naast de trainingen weer heb opgepikt. Want ik had echt geen leven buiten de turnzaal en het internaat. Dat was mijn leven", vertelde Nina.

"In 2020 ben ik vaak wenend naar de zaal vertrokken van bij hem thuis: 'Ik wil niet gaan, ik ga niet gaan.'", biechtte de turnkampioene op. "Met nieuwjaar, van 2019 naar 2020, is er echt iets geknakt in mijn hoofd."

"Ik had het gevoel dat alle toen moest gebeuren en goed moest gaan. En het ging niet goed. Mijn schouder deed pijn. Mentaal was ik eronderdoor aan het gaan. Ik denk dat hij toen een van de personen was die mij daaruit heeft gekregen", besluit Nina.

Meer nieuws

Meer nieuws

.