Er moet Gert Verhulst wat van het hart over Jacques Vermeire na kritiek op 'De Vermeires'
COS
Er moet Gert Verhulst wat van het hart over Jacques Vermeire na kritiek op 'De Vermeires'
Foto: Photonews

Gert Verhulst en zijn gezin zien we elke zondag in een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes'. We zijn al toe aan het vijfde seizoen van de Play4-realityreeks.

Gert Verhulst is een drukbezet man, maar maakt graag tijd om met echtgenote Ellen Callebout naar televisie te kijken. Of Gert ook naar andere realityreeksen van bekende families kijkt? "Ja, alles. Maar er zijn er veel hè", zegt Gert in 'Achter De Schermen'.

Zijn voorkeur lijkt vooral naar de Nederlandse reeksen te gaan. "'De Bevertjes' kijken we naar bijvoorbeeld. Dat is op RTL 4. Dat is een Hollandse zanger, John de Bever. Dat is heel amusant om te zien. En dan natuurlijk de Meilandjes en de Roelvinkjes."

Voor realityfans zou het weleens leuk zijn om de realityreeksen door elkaar te zien vloeien. "Da's misschien een idee. Maar misschien moeten we het zo ver niet zoeken en kunnen we een keer bij de Planckaerts gaan kamperen bij het kasteel. Een mooie collab zou dat kunnen zijn", zegt Gert.

De Verhulstjes
Play4

Met 'De Vermeires' zal er geen collab meer kunnen komen. Jacques Vermeire trok na één seizoen immers zelf de stekker uit de reeks omwille van de kritiek. "Het heeft me even geen deugd gedaan, ik ga dat niet weglachen, maar het is verteerd", zei Jacques onlangs in Dag Allemaal.

"We hebben het geprobeerd. Sommige mensen vonden het tof, andere niet. Er zijn fouten gebeurd, maar ik ben er niet bits over. Sterker nog: ik ben nu zeer vrolijk", klonk het nog. "Jacques is een topmens", wil Gert kwijt over de komiek.

In het weekblad vertelde Jacques ook dat hij een mening heeft maar er nooit mee zal uitpakken. "Want wat ik ook zeg, vijftig procent is er toch tegen. Het is een zure maatschappij geworden, omdat iedereen zomaar zijn gal kan spuwen. Die commentaren op sociale media. En het wordt alleen maar erger als er meer dt-fouten instaan. Of zoals ik altijd zeg: DDT-fouten."

"Een kwinkslag direct. Dat is Jacques. Maar dat is ook de zakenman Jacques. Jacques wil volle zalen en hij denkt: als ik mijn mening zeg, dan gaan er misschien mensen zeggen 'ik koop geen kaart meer'. Dat is Jacques. Jacques is een zakenman. Dat is een schoenenverkoper. Hij komt daar ook altijd voor uit. Hij windt daar geen doekjes om. Dat is Jacques ten voeten uit", besluit Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.