Er is belangrijk nieuws over Thibaut Courtois na verschrikkelijke blessure: Mishel Gerzig wil wat kwijt
COS
Er is belangrijk nieuws over Thibaut Courtois na verschrikkelijke blessure: Mishel Gerzig wil wat kwijt
Foto: Photo News

Thibaut Courtois raakte eerder deze maand geblesseerd tijdens een training. De doelman werd in tranen van het veld gedragen. Het verdict was absoluut niet fijn.

Thibaut Courtois werd na zijn huwelijk en huwelijksreis terug bij Real Madrid verwacht. Daar liep het mis op training. De Rode Duivel werd op een draagberrie van het veld gedragen. Volgens Het Nieuwsblad was de doelman in tranen. Er werd meteen gevreesd voor een blessure.

Na onderzoek bij de club bleek de bezorgdheid gegrond. Er werd een scheur vastgesteld aan de voorste kruisband van Thibauts linkerknie. De doelman zal zes maanden niet op het veld kunnen staan. Ook bij de Rode Duivels zal hij niet in actie kunnen komen bij de komende EK-kwalificatiematchen.

Niet alleen Thibaut maar ook zijn kersverse echtgenote Mishel Gerzig is erg aangedaan door zijn blessure. Op Instagram Stories deelde Mishel deze week een foto van Thibauts ingepakt been. "Mijn leeuw. Je zal sterker terugkomen", schreef Mishel bij het beeld.

Nu is er nieuws over Thibaut: de doelman is geopereerd. "Het ligt achter je. Een stap dichter bij je comeback. Zo trots op hoe sterk je bent, m'n liefste", schrijft Mishel op Instagram Stories. "Dank je liefste om mijn rots te zijn op dit moment! Ik hou van je", reageert Thibaut. Spoedig herstel!

Thibaut en Mishel na operatie
Instagram @thibautcourtois

Meer nieuws

Meer nieuws

.