Enorm schrikken voor Sarah De Bie: "Wout van Aert bijna dood"
COS
Enorm schrikken voor Sarah De Bie: "Wout van Aert bijna dood"
Foto: Photonews

Wout van Aert zien we zondag aan de start van de Ronde van Vlaanderen. Deze maand werd hij tweede in Gent-Wevelgem toen hij ploegmaat Christophe Laporte als eerste over de meet liet gaan.

Wout van Aert bereidt zich voor op de Ronde van Vlaanderen. Dat deed hij dinsdag onder meer met een trainingstocht van thuisbasis Herentals tot in Nederland. Wout is er ei zo na aan een ongeluk ontsnapt.

Jan Bakelants en Daan Soete vergezelden Wout dinsdag tijdens zijn rit van 138 kilometer richting Eindhoven. Net over de landsgrens liep het mis. Wout belandde bijna onder een betonmixer.

"Omdat het fietspad op de weg niet aangepast voor snelheden van 40 à 45 km/u, reden we op de weg. Plots hoorde ik het getoeter van een betonmixer, die langs ons kwam gereden", citeert Het Nieuwsblad Jan in de podcast Wielerclub Wattage van de VRT.

"Wout kon niet anders dan Daan de kant inrijden. Anders was onze wilde weldoener allicht ten hemel gevaren. Wout was bijna dood. Hij lag letterlijk bijna onder de betonmixer, het was echt schrijnend", aldus Jan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.