Ella Leyers nieuwe host van 'De Ideale Wereld': Voorganger Jan Jaap van der Wal trekt opvallende conclusie
COS
Ella Leyers nieuwe host van 'De Ideale Wereld': Voorganger Jan Jaap van der Wal trekt opvallende conclusie
Foto: VRT/Woestijnvis

Na vijf jaar Otto-Jan Ham en vier jaar Jan Jaap van der Wal krijgt het satirische actuaprogramma 'De Ideale Wereld' vanaf dit najaar een nieuwe vrouwelijke host: Ella Leyers.

Bij Canvas zijn ze heel blij met Ella Leyers als de nieuwe host van 'De Ideale Wereld'. Volgens netmanager Lotte Vermeir is Ella de geknipte persoon voor de job. "Ze is een van de slimste mensen ter wereld en bovendien grappig, gevat en vlot. Ze volgt de actualiteit als geen ander."

Ella werkt ondertussen al twee jaar mee aan het programma. Het heeft dus geen enkel geheim voor haar. "Als sidekick van Jan Jaap en in de tientallen hilarische filmpjes zette ze telkens opnieuw haar veelzijdige talent in de verf. Ik kijk alvast uit naar het nieuwe seizoen dit najaar op Canvas!", aldus de netmanager.

Ella wou deze kans echt niet laten schieten. "Ik amuseer mij al twee jaar als actrice bij 'De Ideale Wereld', dus toen ze mij vroegen om ook te presenteren, wist ik waar ik terecht zou komen. Dan heb ik mezelf de vraag gesteld: 'Als ik het niet doe, zal ik dan jaloers zijn op mijn vervanger?' Het antwoord was ja, en dus ben ik gesprongen."

Ook voorganger Jan Jaap van der Wal ziet dat het goed is. "Ik ben zeer vereerd dat één van de grappigste mensen die ik ken de fakkel gaat overnemen. Ella kan met haar stijl en ideeën de show weer een andere kant op schoppen en dat lijkt me heel gezond. Ik denk dat we een serieuze stap zetten richting ideale wereld."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.