Ella Leyers niet blij met huidige gang van zaken: “Een beetje treurig”
PMN
Ella Leyers niet blij met huidige gang van zaken: “Een beetje treurig”
Foto: De Slimste Mens Ter Wereld

Ella Leyers zien we sowieso ook terug in de finaleweek van ‘De Slimste Mens’. Ze maakt dus nog kans op de befaamde titel in de wacht te slepen.

Spijtig nieuws uit de ‘Temptation Island’-wereld, want ook het sprookje tussen Demi en Sidney is voorbij. Hoewel het Nederlandse koppel het verleidingsavontuur enkele maanden geleden overleefde, kondigde Demi zelf aan dat het nu toch afgelopen is tussen hen. “Via deze weg laat ik weten dat Sidney en ik niet meer samen zijn. Het hele verhaal komt nog wel uit”, schreef ze op Instagram.

Demi (22) en Sidney (21) waren drie en een half jaar samen. Vóór hun ‘Temptation’-deelname woonden ze al twee jaar samen. Na het programma bleven ze een koppel, al was Demi niet bepaald opgezet met het feit dat Sidney tijdens het programma bekendmaakte dat hij in zijn hele leven al met 76 vrouwen in bed had gedoken.

Van de vier koppels die deelnamen aan ‘Temptation Island 2019’ zijn enkel Milou en Heikki nog samen. Laura en Roger beslisten eerder om als vrienden uit elkaar te gaan, en ook Rodanya brak met Morgan, al is die laatste wel de vader van haar kind.

Meer nieuws

Meer nieuws

.