Ella Leyers maakte heftige gebeurtenis mee: “Keihard beginnen te wenen”

door: COS
Ella Leyers
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Ella Leyers maakte onlangs furore in ‘De Slimste Mens’ met haar achttien deelnames. Donderdag treedt in de laatste aflevering aan in de hoop ook echt ‘de slimste mens ter wereld’ te worden.

Ella Leyers maakte enorm veel indruk met haar algemene kennis en humor. Ook haar kledingstijl is velen niet ontgaan. Ze zat vaak kortgerokt, maar erg fashionable in haar stoel. Sommige dingen die ze droeg zou ze naar eigen zeggen niet (meer) in het dagelijks leven dragen.

“Toen ik in New York studeerde, droeg ik bijvoorbeeld altijd hakken zelfs om naar school te gaan. Terug in België kreeg ik regelmatig reacties op mijn kleren”, vertelt ze in Het Nieuwsblad. “Als iedereen een jeans draagt, ben je snel overdressed. Ik heb me toen een beetje aangepast.”

Kameleon

“Ik ben ook eens lastiggevallen in Brussel. Ik liep in de Dansaertstraat, op weg naar mijn lief. Ik droeg een rokje tot op de knie. Er stak een gast zijn hand tussen mijn benen. Daarna liep die weg. Dat was heftig. Ik ben naar mijn lief gelopen en keihard beginnen wenen.”

Die gebeurtenis had wel een impact op haar kledingstijl. “Ik ben toen wel wat kalmer geworden. Maar dat kwam niet alleen daardoor. Mijn lief had ook een heel sobere kledingstijl. Ik ben nogal een kameleon. En nu ben ik helemaal niet meer bezig met dat voorval”, aldus Ella.