Ella Leyers maakt zich opvallende bedenking over familie: “Wordt me soms te veel”
COS
Ella Leyers maakt zich opvallende bedenking over familie: “Wordt me soms te veel”
Foto: De Slimste Mens Ter Wereld

Ella Leyers en haar familie dat zijn vier, nee twaalf handen op één buik. Toch maakte Ella zich onlangs een opvallende bedenking.

Bijna elke BV die te gast is op de Evanna eindigt in tranen nadat ze in bed kropen met James Cooke voor de rubriek ‘Bedgeheimen’. Hoe slaagt James Cooke er telkens weer in die gevoelige snaar te raken bij de gasten van ‘Gert Late Night’?

Een echt geheim achter de rubriek is er niet volgens James Cooke, maar hij ziet toch één element dat volgens hem cruciaal is: “Weet je wat het is? Mensen krijgen niet vaak de vraag hoe ze zich voelen. Als het dan een keer gebeurt, verschieten ze er zelf vaak van wat ze allemaal vertellen,” klinkt het bij James Cooke in Het Laatste Nieuws.

En de rubriek wordt ook heel professioneel aangepakt, onthult James. Zo’n gesprek dat in het programma herleid wordt tot hooguit enkele minuten kan in het echt tot wel anderhalf uur duren. En James geeft ook toe dat hij een nieuwsgierige aard heeft en oprecht geïnteresseerd is in alle gasten die ze uitnodigen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.