Ella Leyers kon niet geloven wat haar gevraagd werd: “Moest even op mijn positieven komen”

door: COS
Ella Leyers
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Ella Leyers maakte onlangs furore in ‘De Slimste Mens’. Ze maakte als vrouw in de film- en tv-wereld jammer genoeg al grensoverschrijdend gedrag mee.

In De Morgen herinnert Ella zich zo’n voorval met een fotograaf “Hij wilde dat ik een T-shirt of hemd zonder beha droeg en daaronder alleen een onderbroek. Ik zag dat niet zitten maar hij bleef aandringen”, herinnert Ella zich.

“Uiteindelijk heb ik een time-out gevraagd om op mijn positieven te komen en hebben we de foto’s op mijn voorwaarden genomen. De schminkster vertelde achteraf dat ze niet kon geloven dat zo’n dingen vandaag nog gebeuren.”

Eenzaam

“Ik zal me niet snel laten doen, maar je voelt je op zo’n momenten heel eenzaam. Alle mensen op de set kennen elkaar en iedereen lijkt de vraag van zo’n fotograaf normaal te vinden. Jij bent dan het ambetante mens dat de sfeer verpest.”

“Ik ben blij dat ik mijn mannetje sta. Als je wat minder ervaring hebt of niet voor jezelf durft op te komen, laat je die foto’s misschien wel volgens de wensen van de fotograaf nemen. Achteraf voel je je dan misschien gebruikt”, aldus Ella.