Elke Clijsters in tranen door wat ze ziet bij zus Kim: "Hakte er serieus in"
LHX
Elke Clijsters in tranen door wat ze ziet bij zus Kim: "Hakte er serieus in"
Foto: Play4

De nieuwe zesdelige documentaire 'Kim Clijsters: Come Back Home' is elke maandag op Pickx+ te zien. Vanaf 4 juni wordt hij ook op VRT1 uitgezonden.

De documentairereeks volgt Kim Clijsters van haar comeback in 2019 tot haar definitieve afscheid in 2022. Het was voor haar een heftige periode, en dat weet ook haar zus Elke Clijsters.

Zij moet toegeven dat ze bij het kijken haar tranen niet kon bedwingen. "De beelden van haar afscheid van België en vertrek naar Amerika hakten er bij mij serieus in", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws.

Ook toen ze zag hoe gekwetst Kim was door de vele negatieve reacties op haar comeback, heeft ze gehuild. "Ze lacht dat in eerste instantie weg, maar ik zie dat het haar pijn doet. Dat vond ik heel moeilijk", zegt ze. "Het is heel heftig om te zien, omdat het mijn grote zus is."

Gelukkig zitten er in de reeks ook heel wat mooie momenten, waar Elke erg van kon genieten. Ze weet dat Kims comeback niet gelopen is zoals ze in gedachten had, maar toch is ze een trotse zus. "Ik geloof heel sterk dat het leven je brengt waar je moet zijn", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.