Eline De Munck zet iedereen op zijn plaats na politieke rel

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Eline De Munck kwam enkele maanden geleden in het oog van de storm terecht. Ze was host op de nieuwjaarsreceptie van Open VLD.

Alles ging goed tot Eline De Munck een foto deelde met onder meer premier Alexander De Croo. Niemand op de foto droeg een mondmasker en er was ook een band aan het spelen.

Er kwamen heel veel harde reacties aan het adres van Eline. “Kijk, ik begrijp heel goed dat er veel boze mensen zijn, corona is voor niemand leuk, maar ik ben de kop van Jut geworden in een politiek verhaal”, is Eline duidelijk in Story. 

“De setting was politiek gekleurd, maar ik deed daar gewoon mijn job. Ze hadden me geboekt als presentatrice. Bovendien hielden we ons netjes aan de coronaregels.” 

“Iedereen droeg een mondmasker, behalve als we zaten, maar dan bleven we op meer dan anderhalve meter afstand. De politie had het gebeuren zelfs goedgekeurd.” 

“Er vloeide ook geen alcohol, het was helemaal geen feestje… Ik ben geschrokken van zoveel boosheid, maar ik heb er niet van wakker gelegen want ik heb niets verkeerd gedaan.”

Eline De Munck
Afbeelding bron: instagram @elinedemunck