BREAKING NEWS Eline De Munck van stoel gevallen na reacties: “Pijnlijk en moeilijk te verteren”
PMN
Eline De Munck van stoel gevallen na reacties: “Pijnlijk en moeilijk te verteren”
Foto: Photonews

Voor ze het goed en wel besefte is Eline De Munck in een heuse storm terechtgekomen. En dat door één foto die ze zaterdagavond op haar Instagram Stories plaatste.

Eline was host op de receptie van Open VLD. Ze plaatste een foto online waar ze zelf op stond met premier Alexander De Croo en voorzitter Egbert Lachaert.

Ze droegen geen mondmaskers op de selfie en er was een band aan het spelen terwijl je niet mag optreden voor publiek. Sommigen beweren ook dat de afstand niet bewaard werd, maar dat zou toch het geval zijn geweest.

Eline De Munck is in ieder geval heel hard geschrokken. Dat laat ze maandag weten. “Toen ik vanochtend wakker werd had ik 34 gemiste oproepen”, reageert Eline.

“Ik viel van mijn stoel toen ik hoorde dat de selfie die ik deelde het nieuws gehaald heeft. De haatreacties die ik overal lees zijn pijnlijk en moeilijk te verteren.”

"Zelfs Marc Van Ranst zegt dat het in orde was"

“Vooral omdat alles conform de regels gebeurde. De digitale nieuwjaarsreceptie werd opgenomen zonder publiek, in een goed verluchte ruime studio waar iedereen op minstens 1,5 meter van elkaar zat.”

“Alleen wie in beeld kwam mocht zijn mondmasker afnemen en enkel op het moment dat de show bezig was. Zelfs Marc Van Ranst zegt dat het in orde was. Dank u wel dus om een beetje verdraagzamer en zacht te zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.