Eline De Munck straks opnieuw op televisie? Dit heeft ze er zelf over te zeggen
COS
Eline De Munck straks opnieuw op televisie? Dit heeft ze er zelf over te zeggen
Foto: Photonews

Eline De Munck is tegenwoordig vooral bekend als zakenvrouw. Ze runt samen met haar ex Bob Geraerts het succesvolle brillenmerk 'Odette Lunettes'

In een ver verleden was Eline De Munck een bekend tv-gezicht en zangeres. Ze presenteerde jarenlang op de jongerenzender Jim en was als actrice te zien in verschillende reeksen, waaronder 'Thuis' en 'LouisLouise'.

Eline dook ook op in verschillende tv-programma's. Zo nam ze onder meer deel aan 'Steracteur Sterartiest' en 'Sterren op de Dansvloer'. Voorstellen voor programma's als 'Special Forces' en 'Over De Oceaan' wijst ze nu af.

Een terugkeer in de media is uitgesloten voor Eline. "Ik denk niet dat ik ooit nog voor een baas kan werken", zegt ze in Het Laatste Nieuws. Ze vertelt dat ze het destijds moeilijk vond dat chefs beslisten over haar lot als schermgezicht.

"Vandaar dat ik er zelf mee gestopt ben. Ik vond mezelf ook niet getalenteerd genoeg om te blijven acteren en presenteren", bedenkt ze zich. "Ik sta als ondernemer veel sterker in mijn schoenen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.