Eline De Munck openhartig over haar huwelijk met Michaël R. Roskam: "Zo snel mogelijk"
COS
Eline De Munck openhartig over haar huwelijk met Michaël R. Roskam: "Zo snel mogelijk"
Foto: instagram @elinedemunck

Eline De Munck maakte aan het begin van het jaar officieel bekend dat ze een koppel vormde met regisseur Michaël R. Roskam. Ze waren toen al één jaar getrouwd.

Eline De Munck en Michaël R. Roskam leerden elkaar zo'n twee jaar geleden kennen. Toen Michaël bij Odette Lunettes over de vloer kwam, sloeg de vonk helemaal over. Enkele maanden later volgde het ja-woord.

Dat huwelijk kwam er iets vroeger dan gepland. Michaël zou naar de VS vertrekken voor opnames en Eline zou enkel mee mogen als ze getrouwd waren. Ze twijfelden geen seconde.

Ouders en vrienden waren op de hoogte van het huwelijk, maar enkel Michaëls zoon Elliot (12) was erbij. Hij was de getuige. "Het was putje winter, in een romantisch dorpje in de Ardennen, terwijl het aan het sneeuwen was", zegt Eline in Dag Allemaal.

"Ik had geen tijd om snel een nieuw trouwkleed te kopen, ik heb iets aangedaan wat al in mijn kast hing - een blauwe broek met een zwart bovenstuk. Een écht huwelijksfeest met alles erop en eraan komt er zo snel mogelijk aan", aldus Eline De Munck.

Meer nieuws

Meer nieuws

.