Eline De Munck maakt zich heel boos: “Schaamt die zich niet?”
PMN
Eline De Munck maakt zich heel boos: “Schaamt die zich niet?”
Foto: Photonews

Eline De Munck heeft zich heel boos gemaakt. Dat laat ze zelf weten.

Eline De Munck heeft er wel veel spijt van dat ze zich zo boos gemaakt heeft. Op haar Instagram legt ze uit wat er gebeurd is.

“Ik wandel op straat wanneer ik plots merk dat er een auto traag naast me rijdt. Als ik trager stap rijdt hij plots ook trager.”

Ik begin me te ergeren en voel dat ik boos word. ‘Begint dit nu ook al op zaterdagochtenden? Schaamt die zich niet?’ Ik beslis op de auto af te stappen en de chauffeur te zeggen dat ik hier niet van gediend ben.”

“Ik steek de straat over, vraag hem zijn ruit te laten zakken en zeg ‘kan je alstublieft stoppen met me te volgen. Ik ben niet geïnteresseerd en je verstoort mijn dag met je ongepast gedrag.’ De man kijkt me raar aan en rijdt iets sneller, maar nog steeds traag, door.”

“Iets verderop stopt hij plots en stapt uit. Hij heeft zijn uber klant gevonden en begroet deze vriendelijk. Oooow shit. Ben ik nu echt zover gekomen dat ik meteen het slechte zie in de ander?”

“Ben ik bang voor gedrag dat ik niet meteen kan plaatsen en zie ik alles door een negatief verkleurde bril? Ik voel me schuldig en wuif ongemakkelijk naar hem als ik hem te voet passeer.”

“Hij lacht vriendelijk terug en het wordt me duidelijk dat dit niet de eerste keer is dat hij dit meemaakt.”

https://www.instagram.com/p/CcsLqM5Mqnt/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.