Echt niet fijn voor Karen Damen: 'Familie'-actrice is er nog steeds niet van verlost
COS
Echt niet fijn voor Karen Damen: 'Familie'-actrice is er nog steeds niet van verlost
Foto: GoPlay

Karen Damen zat de afgelopen maanden met de handen in het haar. Ze kwam de meest absurde verhalen over zichzelf tegen op het internet.

Karen Damen is in het vizier gekomen van internetfraudeurs. Ze gebruiken Karens naam en foto's om valse artikels de wereld in te sturen. De bedoeling van de criminelen is dat fans op de links klikken om ze vervolgens geld af te troggelen.

'Ze zei het in de uitzending, nu wordt ze ontslagen' en 'Dit kan het einde van haar carrière betekenen: 'Ik schaam me voor wat ik heb gedaan.'' klinkt het onder meer in de titels. Karen kreeg al bezorgde telefoontjes, waaronder eentje van haar moeder.

"Mijn man vroeg me nog of ik hieromtrent niks moest posten. Antony vreest dat ik op de duur nog verantwoordelijk kan worden gesteld mochten mensen op die link klikken en geld verliezen door ‘mijn’ schuld", zei Karen onlangs in Dag Allemaal.

Nu blijkt dat Karen nog steeds niet verlost is van de wanpraktijken. Wanneer we op Facebook scrollen, passeert er opeens wéér een ongeloofwaardig bericht. Deze keer wordt ook een foto van VTM Nieuws-journalist Karel Lattrez gebruikt.

"Wereldschandaal! Wat is er gebeurd met Karen Damen? Dit is het einde van haar reputatie en carrière", staat er te lezen. Karens gezicht werd op iemand geplakt die wordt weggevoerd door de politie. 

a href=Karen Damen/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a nog steeds geviseerd door internetfraudeurs" width="750" height="500" />a href=Karen Damen/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a nog steeds geviseerd door internetfraudeurs" width="750" height="500" />
Facebook

Meer nieuws

Meer nieuws

.