Echt ellende wat VTM-nieuwsanker Freek Braeckman en zijn vrouw meegemaakt hebben op TW Classic
PMN
Echt ellende wat VTM-nieuwsanker Freek Braeckman en zijn vrouw meegemaakt hebben op TW Classic
Foto: Photo News

Freek Braeckman en zijn vrouw Eva zullen de laatste editie van TW Classic niet snel vergeten. Wat ze daar meegemaakt hebben is pure ellende.

Freek Baeckman en zijn vrouw Eva hadden ook tickets voor TW Classic dat afgelopen weekend plaatsvond. Je zou voor minder want niemand minder dan Bruce Springsteen stond er op het podium. Een legende die nog steeds kan rekenen op een heel wat fans.

De organisatoren van TW Classic hadden dat allemaal toch wat onderschat. Al heel snel stond er een monsterfile naar de wei van Werchter. Het gevolg van een nieuw parkeerplan dat zorgde dat heel wat wegen naar de parkings in een mum van tijd overvol stonden met fans die allemaal op zoek waren naar parking.

Ook VTM-nieuwsanker Freek Braeckman stond in zo'n gigantische lange file. Hij vertelt erover in VTM-Nieuws. 

Na het optreden van Bruce Springsteen was er opnieuw verkeerschaos. "We zijn ingestapt en zijn achter de volgende wagen gaan staan. Een kwartier of 20 minuten later hadden wij letterlijk nog geen centimeter bewogen", legt Freek uit. "Ik hield het in de gaten en er gebeurde gewoon niets. Iedereen stond stil." 

Het zette hem aan het denken. "Mijn vrouw en ik hebben dan maar beslist om de auto aan de kant te zetten en daar te slapen." Freek en zijn vrouw zijn zondagnacht dus gewoon niet thuisgeraakt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.