Dries Mertens apetrots op zijn echtgenote Kat Kerkhofs: "Zegt hij altijd aan zijn teamgenoten"
COS
Dries Mertens apetrots op zijn echtgenote Kat Kerkhofs: "Zegt hij altijd aan zijn teamgenoten"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs kennen we vooral als presentatrice en tv-gezicht. Kat werkt momenteel aan een nieuw programma. Daar mag ze natuurlijk nog niet veel over kwijt.

Kat Kerkhofs is naast presentatrice ook CEO van Qore Gym en dj - vroeger als DJ KitKat, tegenwoordig als DJ Kat. Kat zit bij hetzelfde agentschap dat ook de boekingen van Anouk Matton, ofwel dj MATTN, behandeld. 

"Ik ga wel lekker commercial, maar even goed draai ik wat rock", vertelt Kat bij radiozender Willy over haar dj-sets. "'Mr Brightside', daar sluit ik bijvoorbeeld vaak mee af, maar ik doe ook Mariah Carey 'All I Want For Christmas' in het midden van de zomer, omdat het gewoon werkt."

Of ze nog leuke dj-sets in het verschiet heeft? "Ik ga op Tomorrowland draaien", vertelt Kat vol trots. Dat is trouwens niet de eerste keer. "Wel op de kleinste stage mogelijk, het aller-, allerkleinste." Kat zal op vrijdag 28 juli van 18.30 uur tot 19.30 uur draaien in de Rave Cave.

"Het is heel grappig, als ik in Istanboel ben, bij de teamgenoten van Dries. Iedereen kent Tomorrowland en dan zegt Dries altijd zo heel fier: 'Kat gaat op Tomorrowland draaien.' En dan denken die: what the fuck. Dan sta ik, jammer genoeg, wel in de Rave Cave. Daar kan zeventig man binnen. Tof wel, hoor! Ik ben daar supergelukkig mee", aldus Kat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.