Dorien Reynaert kleedt zich uit en poseert naakt

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Vlaanderen leerde Dorien Reynaert kennen in 'De Buurtpolitie'. Ze vertolkte er de rol van Femke. Later speelde zo ook even in 'Familie'.

Dorien Reynaert deelde een opmerkelijke foto op haar Instagram. Ze poseert er naakt met enkel een contrabas voor haar. "Ik sta er misschien schoon mee te poseren maar het mag stilaan tijd worden dat mijne man er terug mee kan spelen... Met zijn contrabas dus", schrijft de actrice op haar Instagram.

"Corona is nog steeds heel aanwezig in onze levens, iedereen heeft ook z’n eigen verhaal in deze crisis en dat van ons is dat we ondertussen al bijna een jaar onze job niet mogen uitoefenen, en dat begint serieus door te wegen."

"Robin vooral mist het enorm om zijn passie te kunnen uitoefenen, en er moet natuurlijk ook brood op de plank komen... Op de meeste dagen slagen we erin om positief te blijven, te genieten van al het moois in ons leven, maar op sommige momenten lukt dat wat minder."

"Heel veel liefde voor al diegenen die zich momenteel slecht in hun vel voelen en laten we samen hopen dat we snel terug ons oude leven kunnen opnemen. Dat we voluit mogen werken, genieten, dansen, op reis gaan, elkaar knuffelen,... dat we mogen léven."