Dochter Wendy Van Wanten doet verrassende bekentenis over vader van halfbroer Clément
COS
Dochter Wendy Van Wanten doet verrassende bekentenis over vader van halfbroer Clément
Foto: Instagram @wendyvanwanten

Wendy Van Wanten heeft drie kinderen Dylan, Clément en Estelle. Estelle is met haar 15 lentes de jongste van de bende.

Wendy Van Wanten werd op late leeftijd mama van Estelle. De zangeres was 48 toen zij en Frans, die ze leerde kennen in het VTM-programma 'Wie wordt de man van Wendy' leerde kennen, in 2008 hun dochter mochten verwelkomen.

Wendy's kinderen delen niet dezelfde vader. Over de vader van Clément is Wendy altijd erg geheimzinnig geweest. Zo wordt door veel mensen gedacht dat prins Laurent zijn vader is. Anderen denken dan weer dat het Wendy's overleden manager Danny De Waele moet zijn.

Enkele jaren na de geboorte van Estelle klapte oudste zoon Dylan Vanholme in Story uit de biecht. "Dat Danny de vader is, strookt wel met mijn verwachtingen. Als ik naar Clément kijk, herken ik ook steeds meer van mijn stiefvader in hem. Het moet dus wel zo zijn dat Clément zijn zoon is", vertelde hij.

Vorig jaar liet Clément zelf al doorschemeren dat het Laurent niet is. "Ik vind het wel erg sprookjesachtig dat iedereen dat denkt. Maar sprookjes zijn ook maar dat: sprookjes. Als je begrijpt wat ik bedoel", klonk het, nog steeds erg mysterieus.

Of Wendy's dochter Estelle op de hoogte is van de identiteit van Cléments vader? "Ja. Maar Clément zei altijd 'papa' tegen Frans, mijn papa. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat hij een andere vader heeft", zegt ze in Dag Allemaal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wendy Van Wanten (@wendyvanwanten)

Meer nieuws

Meer nieuws

.