Dit zag ze echt niet aankomen! Tinne Oltmans krijgt heel pijnlijk nieuws te slikken
COS
Dit zag ze echt niet aankomen! Tinne Oltmans krijgt heel pijnlijk nieuws te slikken
Foto: Photonews

Tinne Oltmans zien we vanaf september terug in de VTM-telenovelle 'Lisa'. Die loopt bijna ten einde en kent met 'Milo' al een opvolger.

Tinne Oltmans is ook zangeres en musicalactrice. Over beide zaken kreeg ze onlangs slecht nieuws te horen. Zo mag ze haar nieuwe nummer 'Feestje In M'n Hoofd' niet brengen bij 'Tien Om Te Zien' en kreeg ze ook nieuws over de musical 'Mamma Mia!'.

"Oh Twitter, als jullie vorige week al op jullie achterste poten stonden... Wacht maar... er is een nieuw bommetje", schreef Tinne afgelopen weekend op Twitter. Volgers reageerden meteen: "Alles oké met je?"; "Je verdient alleen maar het beste" en "We love you!".

Tinne leek te verwijzen naar het nieuws over de musical 'Mamma Mia!'. In het voorjaar van 2025 keert de musical namelijk terug. Maar dan wel zonder Tinne...

Tijdens 'One More Night' in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke verraste Stany Crets afgelopen weekend met een opvallende vraag voor ex-partner Ann Van den Broeck en Helle Vanderheyden: 'Willen jullie Donna en Sophie opnieuw spelen?'.

De musical zou in 2020 voor het eerst te zien zijn, maar de coronapandemie stak daar een stokje voor. In 2021 kon de musical eindelijk in première gaan. Vorige zomer werd hij hernomen. Donna en Sophie werden telkens vertolkt door Ann Van den Broeck en Tinne Oltmans. Helle kroop af en toe in de huid van Sophie.

Tinne werd dus niet teruggevraagd. "I'm fine!", laat ze weten via Twitter. "Hopelijk heb je tegen de première een beter en groter project zodat ze dik spijt krijgen", reageert een fan. "Nee hoor, ik bewandel mijn eigen weg en die brengt me exact waar ik wil zijn", besluit Tinne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.