Is dit de reden van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen hun liefdesbreuk? “Daardoor veranderde hun leven”

door: PMN
Ellemieke Vermolen en Sergio Herman met gezin
Afbeelding bron: Instagram @ellemieke_vermolen

Na twaalf jaar besloten Sergio Herman en Ellemieke Vermolen om een punt te zetten achter hun huwelijk. Het nieuws kwam er als een totale verrassing.

Ook in Nederland zijn ze geschrokken door het nieuws. “Over de reden van de breuk willen ze niets zeggen”, legt Evert Santegoeds uit bij ‘De Telegraaf’.

Evert is hoofdredacteur van het blad ‘Privé’. “Ellemieke is onbereikbaar voor commentaar. Sergio Herman wil het nieuws wel bevestigen maar voegt er aan toe dat hij er in het belang van zijn kinderen niets over wil zeggen.”

“Ze hebben een zoontje van 10 en 9 jaar. Rond de kerstperiode hebben ze nog de verjaardag gevierd van de oudste. Toen leek er nog niets aan de hand.”

“Het moet daarna gebeurd zijn, rond de jaarwisseling. Er is daar niet alleen maar vuurwerk ontploft. Ik kan me voorstellen dat wanneer je Sergio Herman bent en plots altijd thuis zit, je in een andere situatie zit.”

“Dat hun leven totaal veranderde het afgelopen jaar, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Misschien horen we dat nog van hen.”