Dimitri Vegas na spectaculaire première van film H4Z4RD op Tomorrowland: "Voor hen ook een verrassing"
WVDS

De filmpremière van H4Z4RD vond op 20 juli plaats op de heilige grond van Tomorrowland. Een knotsgekke film van Jonas Govaerts die Dimitri 'Vegas' Thivaios vroeg om de hoofdrol te spelen.

Een film met Dimitri Vegas in de hoofdrol vraagt om een spectaculaire première en dat was het ook. Voor het eerste in zijn bestaan werd het Freedom Stage van Tomorrowland omgebouwd tot een impresionante bioscoopzaal. 

Meer dan 1000 genodigden, waaronder heel veel bekende Vlamingen zoals onder meer Kim Van Oncen en haar man Niels, Klaasje Meijer en een vriendin kwamen kijken naar de eerste vertoning van de film. 

Naast Dimitri zetten ook Jennifer Heylen en Jeroen Perceval glansprestaties neer in H4Z4RD. Aster Nzeyimana, die trouwens een piepkleine audiorol heeft aan het einde van de film, en Lize Feryn kwamen ook langs op de rode loper. Aster was die avond ook presentator van dienst.

De hele familie van de meester-dj was aanwezig. Zijn mama, broer dj Like Mike en zijn grootouders. Anouk Matton, zijn vrouw gunde Dimitri zijn moment van glorie en was duidelijk trots op haar man. 

Na de vertoning van de film nam de dj en nu ook acteur nog het woord. “Ik heb de film voor mijn familie verborgen gehouden, zodat het ook voor hen een verrassing zou zijn. Ze hadden nog niets gezien.” Hij dankte ook de crew voor al de extra uren en focus voor het gehele project. 

H4Z4RD is momenteel ongetwijfeld de meest gekke, zotte en luidste film in de bioscopen. En Jonas Govaert benadrukte dat ook het tempo waarmee de film is gemaakt duizelingwekkend snel was. “We hebben deze film in twee jaar kunnen realiseren. Wat normaal eerder vijf jaar zou nemen.”

Vanaf vandaag is de film dus te zien in alle bioscoopzalen. Bekijk hieronder alvast de trailer van H4Z4RD.

Meer nieuws

Meer nieuws

.