Deze promo wil je niet missen! Albert Heijn pakt uit met mega interessante stapelkorting van 2+3 gratis
WVDS
Deze promo wil je niet missen! Albert Heijn pakt uit met mega interessante stapelkorting van 2+3 gratis
Foto: PhotoNews

Albert Heijn is bekend om zijn stapelkortingen en deze week hebben ze wel een heel opvallende promotie. Eentje die iedereen wel kan gebruiken.

In de promofolder van Albert Heijn staat een te gekke Zomer Stapel Korting zoals zij dat noemen. Deze actie is geldig van 3 tot en met 9 juli.

De actie is geldig voor vaatwascapsules van het merk Dreft Platinum plus. Er zijn diverse varianten zoals onder meer Dreft Platinum plus deep clean, all-in-one, citroen. 

Bij aankoop van deze Dreft Platinum plus vaatwascapsules heb je de keuze uit 2 verpakkingen. Je kan kiezen voor een verpakking met 16 stuks of 33 stuks.

Wat het helemaal interessant maakt is dat je bij aankoop van 2 verpakkingen er 3 gratis bij krijgt. Wat betekent dit nu voor de prijs?

Je kan heel wat besparen door een voorraad capsules nu aan te kopen. Als je bijvoorbeeld 5 verpakkingen van vaatwascapsules citroen zou kopen, betaal je maar voor 2.

Concreet wil dit zeggen dat de prijs voor 5 stuks gaat van 94,95 euro naar 37,98 euro. Er valt dus toch wel een spectaculaire winst te behalen met deze promotie van Albert Heijn.

Wil je deze aanbieding in detail bekijken, dan kan dat op de website van Albert Heijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.