BREAKING NEWS Deze negen vrouwen, waaronder Maaike Cafmeyer en Lize Feryn, slepen Bart De Pauw voor de rechtbank
COS
Deze negen vrouwen, waaronder Maaike Cafmeyer en Lize Feryn, slepen Bart De Pauw voor de rechtbank
Foto: Photonews

De negen vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag hebben zich woensdag bekendgemaakt in een gezamenlijke mededeling.

“Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op de sociale media. Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen”, laat een zieke Jan Smit weten via Instagram. “Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren ivm acute Laryngitis”, aldus de Nederlandse zanger. ‬

Het betreft een acuut keelprobleem en maakt het onmogelijk om zich voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans de avonden te bezorgen waar ze recht op hebben, gaat Jan verder. “Het spijt mij echt enorm!”, klinkt het. In samenspraak met beide organisaties zou Jan wel nieuwe data gevonden. “Wieze wordt verplaatst naar zondag 01-03-20 en Volendam naar zaterdag 07-03-20!”, klinkt het.

“Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles!”, besluit Jan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.